Kérdése van? Hívjon minket! +36-30294-8494
Számlát csak magánszemélyek részére tudunk kiállítani!

CAVIAR SET – THE NIGHT

A csomag tartalma:

The Night

Tökéletesen regeneráló kaviáros gél

KONCEPCIÓ
Az éjszakai regeneráció valódi katalizátora, ez az ápoló egyedülálló öregedésgátló megoldást kínál. Bőséges, megnyugtató textúrája biztosítja az idő visszafordításához szükséges erőforrásokat.

 

The Mask
Remineralizáló maszk KAVIÁRRAL

KONCEPCIÓ
Ez a KAVIÁROS arcmaszk egy teljeskörű bőrápolási megoldást kínál, amely érzékszervi élményt biztosít. . Egyedülálló formulája ötvözi az Omega-3-ban, fehérjékben, ásványi anyagokban és vitaminokban gazdag francia kaviár erejét egy feszesítő aktív hatóanyaggal. A bőr remineralizált és ragyogó lesz.

 

50 200 Ft
Nem vásárolható!
Részletek

The Night

KONCEPCIÓ
Az éjszakai regeneráció valódi katalizátora, ez az ápoló egyedülálló öregedésgátló megoldást kínál. Bőséges, megnyugtató textúrája biztosítja az idő visszafordításához szükséges erőforrásokat. Ez a fantasztikus kaviáros formula, mely Omega 3-ban, fehérjében, ásványi anyagokban és vitaminokban gazdag, dinamizálja a sejtmegújulást.

Tengeri glikogén és tamarind kivonatának köszönhetően megszünteti a nap folyamán elszenvedett negatív hatásokat. A bőr felfrissül és új életre kel, fiatalos és ragyogó megjelenést biztosítva ébredéskor.

HASZNÁLATA
Vigyük fel finoman az arc, nyak és dekoltázs terültére minden este a THE SERUM után.

Kiszerelés: 50 ml

FŐ HATÓANYAGOK

Francia kaviár kivonat
Különösen magas fehérje és aminosav tartalmának köszönhetően, a kaviár kivonat tápláló, hidratáló és ásványi anyag pótló tulajdonsággal bír. Jótékony tulajdonságai megvédik a bőr szerkezetét a leépüléstől, a bőr rugalmasabbá válik. Felveszi a harcot a szabad gyökök ellen és védi a sejt szerkezetét az oxidatív károsodástól. 

Tengeri glikogén
Feltölti az epidermisz raktárait, hogy biztosítsa a bőr napi szükségleteit és növeli a bőr energiatermelését. Ez a cukormolekula egy speciális aminosavat, ATP-t termel, melynek igen magas energiatermelő képessége van, mivel a glucid lebomlása során keletkezett energiát elkapja, felveszi, majd egy enzimatikus folyamat során ismét kibocsájtja. Ez az energiaforrás létfontosságú több különböző sejtaktivitáshoz.

KIEGÉSZÍTŐ HATÓANYAG

Tamarind
Az elágazó láncú, alacsony molekulatömegű poliszacharidok koncentrált oldata, mely a xiloglukán csoportból származik, erősíti a bőr védelmi rendszerét (szabad gyökök elleni hatás, bőrregeneráló és öregedésgátló), és serkenti a sejtek megújulását.

HATÁSOK

  • Éjszakai regeneráció és megújító hatás.
  • Ragyogást fokozó hatás. 

The Mask

KONCEPCIÓ
Ez a KAVIÁROS arcmaszk egy teljeskörű bőrápolási megoldást kínál, amely érzékszervi élményt biztosít. Jellegzetes, áttetsző fekete textúrája lehetővé teszi a bőr számára, hogy teljes mértékben felszívja a formula kivételes hatóanyagait. Egyedülálló formulája ötvözi az Omega-3-ban, fehérjékben, ásványi anyagokban és vitaminokban gazdag francia kaviár erejét egy feszesítő aktív hatóanyaggal. A bőr remineralizált és ragyogó lesz.

Használata:
Tiszta és száraz bőrön használva vigye fel az arc, a nyak és a dekoltázs területére hetente egyszer vagy kétszer. Öblítse le meleg vízzel. Ezután alkalmazza a THE SERUM-ot és a THE CREAM-et.

Kiszerelés: 50 ml

FŐ HATÓANYAGOK

Francia kaviár kivonat
Különös fehérje és aminosav tartalmának köszönhetően a kaviár kivonat tápláló, hidratáló és ásványi anyag pótló tulajdonságokkal bír. Jótékony tulajdonságai megvédik a bőr szerkezetét a leépüléstől, a bőr rugalmasabbá válik. Felveszi a harcot a szabad gyökök ellen és védi a sejt szerkezetét az oxidatív károsodástól.

Tonizáló összetevő
A Spilanthes Acmella egy olajos kivonat, mely a növény felső részében koncentrálódik. Fő tevékenysége a fibroblasztok biomechanikai funkcióinak stimulálása. Az első észrevehető hatása a bőrön a megnövekedett sűrűség és feszesség.

Fő hatásai:

  • Remineralizáló hatás
  • Feszesítő hatás

Adatok
Cikkszám
656250
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!