Kérdése van? Hívjon minket! +36-30294-8494
Számlát csak magánszemélyek részére tudunk kiállítani!

KING OF CLUBS SET

TARTALMA: 

1. Age-Man 
Aktív ápoló, globális anti-aging 50 ml

Ez a férfiaknak tervezett anti-aging krém felveszi a harcot az öregedés jeleivel szemben. Aktív összetevőinek köszönhetően ez a kezelés elkülönül a felszíni, azonnali ránctalanító és mélyebben kifejtett, hosszútávú eredményeket biztosító hatásaival. A bőr állapota javul és tömörebb lesz; az arcvonások határozottabbak.

Folyékony és kellemes textúrája gyorsan felszívódik. 40 évesnél idősebb férfiaknak tervezve, akik öregedésgátló megoldást keresnek.

2. Reset-eyes 
Rövid éjszakák speciális ápolója, Sötét karikák és táskák
 
15 ml

A férfiak bőre a nőkétől néhány jellemzőben elkülönül. Bőrük vastagabb, a ráncok lassabban jelennek meg, de ezek mélyebbek, a fáradtság jelei gyorsabban meglátszanak. Bőrük különös ápolást igényel.

Ez a fáradtságmentesítő kezelés a szemkontúr körüli érzékeny bőrhöz igazodik, segít csökkenteni a fáradtságot és kisimítja a szem környékét. Formulájának középpontjában számos, egymással szinergiában ható összetevőt tartalmazó komplex áll a látható és hosszantartó eredményekért. Még rövid éjszakai alvás után is csökkennek a fáradtság jelei.

Krémes gél állaga kellemes frissesség érzetet nyújt. Olyan férfiak számára tervezve, akik küzdenek a fáradtsági jeleivel: sötét karikák, duzzanatok, ráncok.
Szemészeti ellenőrzések alatt tesztelve.

20 230 Ft
Nem vásárolható!
Részletek

Age-Man 

FŐ HATÓANYAGOK

Hialuronsav
A nagy molekulatömegű hialuronsavról ismert, hogy súlyának 1000-szeresét képes megkötni vízből. Az epidermisz felszínén hat, fenntartja a bőr hidratáltságát, feszesítő, simító és feltöltő hatást biztosítva. Az esztétikai orvoslásban használt hatóanyag, mely kisimítja a dehidrációból adódó ráncokat.

Kender olaj
Növényi olaj, mely E-vitaminban gazdag, szabadgyök-fogó, regeneráló és tápláló tulajdonságokkal rendelkezik. Fokozza a hidratációt és csökkenteni a ráncokat.

KIEGÉSZÍTŐ HATÓANYAGOK

Bio-polimer
Mandulafehérjékből kinyert összetevő, mely feszesítő és rugalmas hálót képez az azonnali ránccsökkentő hatásért. A vonások feltöltöttebbek lesznek.

Matrixyl®
Ez a nagy teljesítményű kezelés öregedésgátló matrikinokat tartalmaz az I. és IV. kollagén szintézis, a fibronektin és a glikozaminoglikánok serkentése érdekében, helyreállítva az extracelluláris mátrixot.

FŐ HATÁSAI:

  • Javító hatás
  • Erősítő hatás
  • Öregedésgátló hatás
  • Hidratáló hatás

Használata: Reggel és este vigye fel az arcra és a nyakra.

 

Reset-eyes 

FŐ HATÓANYAGOK:

Hialuronsav
A nagy molekulatömegű hialuronsavról ismert, hogy súlyának 1000-szeresét képes megkötni vízből. Az epidermisz felszínén hat, fenntartja a bőr hidratáltságát, feszesítő, simító és feltöltő hatást biztosítva. Az esztétikai orvoslásban használt hatóanyag, mely kisimítja a dehidrációból adódó ráncokat.

Koffein
Stimuláló és energizáló tulajdonságairól ismert, fokozza a vérkeringést és csökkenti a vízmegtartást. Elősegíti a szem alatti duzzanatok és sötét karikák csökkenését.

KIEGÉSZÍTŐ HATÓANYAGOK

Erőteljes peptid
Ez az aktív hatóanyag csökkenti a lipid felhalmozódását a szem alatt, miközben csökkenti a glikációt és a toxinok termelését. Javítja a szemkontúr megjelenését, és csökkenti a sötét karikákat és a duzzanatokat.

Centella Asiatica
Tigrisfű néven is ismert, ez az ősi növény serkenti a kollagén szintézisét, és javítja a szemkontúr vékony és érzékeny bőrét.

FŐ HATÁSAI:

  • Sötét karikák elleni hatás
  • Táskás szem elleni hatás
  • Simító hatás
  • Hidratáló hatás
  • Frissítő hatás

Használata: Reggel és / vagy este vigye fel a szemkontúr területére. A speciális fém applikátor pontos alkalmazást biztosít. Tipp: a terméket tárolja hűtőben a duzzanatok csökkentése érdekében.

Adatok
Cikkszám
709018
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!