Kérdése van? Hívjon minket! +36-30294-8494
Számlát csak magánszemélyek részére tudunk kiállítani!

QUEEN OF CLUBS CORRECTIVE SET
QUEEN OF CLUBS CORRECTIVE SET
37 300 Ft

QUEEN OF CLUBS CORRECTIVE SET

TARTALMA: 

1. Hyaluperf Serum
Korrigáló készítmény, melyet az esztétikai beavatkozások inspiráltak 30ml

A könnyed, olvadóan puha textúrájú HYALUPERF-SERUM hatékonyságát a hialuronsav duó ( intenzív feltöltő és ránctalanító hatása) valamint a glikolsav (javítja a bőr textúráját és megjelenését) és az izomlazító (csökkenti az izmok összehúzódását és ezáltal a ráncok mélységét) hatóanyagok kombinációja biztosítja. A bőr hidratált, az arcvonások kisimulnak, az arcszín egyenletessé válik.

2. Hyaluronic Perf
Feltöltő kezelés, dehidrációs ráncok ellen 50ml

Hialuronsav és feltöltő szférák


A hialuronsavnak köszönhetően 3D hidratációt biztosít. A HYALURONIC-PERF a hialuronsavas injekciók hatását utánozza, a feltöltő mikroszféráknak köszönhetően kisimítja a bőrfelszíni ráncokat, igazi hidratáló bomba, visszaállítja a bőr frissességét, feszes és telt érzetet kölcsönöz, eltörölve az öregedés első jeleit.

Raktáron   (1 db)
37 300 Ft
Részletek

Hyaluperf Serum

A könnyed, olvadóan puha textúrájú HYALUPERF-SERUM hatékonyságát a hialuronsav duó ( intenzív feltöltő és ránctalanító hatása) valamint a glikolsav (javítja a bőr textúráját és megjelenését) és az izomlazító (csökkenti az izmok összehúzódását és ezáltal a ráncok mélységét) hatóanyagok kombinációja biztosítja.
A bőr hidratált, az arcvonások kisimulnak, az arcszín egyenletessé válik.

FŐ HATÓANYAGOK

Hialuronsav komplex
Glükozaminoglikán, ami a bőrben természetes módon is megtalálható, a feltöltést és a hidratációt biztosítja. 3 típusú hialuronsavat tartalmaz, az azonnali feltöltés, hidratálás és a barrier védelme érdekében.

Glikolsav
A legegyszerűbb α-hidroxikarbonsav. Jól ismert hámlasztó, hidratáló és bőrszín egységesítő hatásáról. Erőteljes, eltávolítja az elhalt hámsejteket, stimulálja a bőrmegújulást, javítja a bőr textúráját és megjelenését, csökkenti a ráncokat és a pigment foltokat.

HATÁSAI

  • Feltöltő hatás
  • Ránctalanító hatás

HASZNÁLATA
Reggel és este a RÉPONSE CORRECTIVE nappali és éjszakai krémei előtt.

Hyaluronic Perf

FŐ HATÓANYAGOK

Hialuronsav
Glükozaminoglikán, ami a bőrben természetes módon is megtalálható, a feltöltést és a hidratációt biztosítja. Két típusú hialuronsav kombinácóját alkalmazzuk a felületi feltöltés és a mély hidratálás érdekében.

Feltöltő szférák
A biotechnológiai eredetű hialuronsavas mikroszférák képesek feltölteni az epidermisz felső rétegeit. Magukba szívják a nedvességet a bőrből, megduzzadnak és így feltöltik, kisimítják a bőrt.

KIEGÉSZÍTŐ HATÓANYAG

Aquaregul
Hatékonyan optimalizálja a bőr víztartalmát, erősíti a barriert ezáltal gátolja a dehidratációt.

FŐ HATÁSA:
Hialuronsavas injekció feltöltő hatását utánozza

HASZNÁLATA:
Reggel és este a HYALUPERF-SERUM után.

 

Adatok
Cikkszám
249904
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!