Kérdése van? Hívjon minket! +36-30294-8494
Számlát csak magánszemélyek részére tudunk kiállítani!

QUEEN OF DIAMONDS PREVENTIVE SET

TARTALMA: 

1. Hydramood Serum Intenzív “szomjoltó” 30 ml

Kifejezetten a dehidratált bőröknek tervezve. Könnyed, gél-krém textúrája
beleolvad a bőrbe, revitalizálja és mélyen felfrissíti azt. HydroBooster technológiája hialuronsavval kombinálva intenzív felszíni és mély hidratálást tesz lehetővé. Egésznapos hidratáltságot és frissességet biztosít a bőrnek.

1. Age B Mood 
Megelőző ápoló az öregedés jeleinek és a digitális szennyeződések kezelés   50 ml

Megelőző és védő ápoló napi használatra elsősorban a milleniumi generáció számára, mely hosszantartó szépséget biztosít a bőrnek. Kettős, komplett formulája egyesíti az öregedés jeleinek késleltetését, kiegészítve az oxidatív stressz elleni védelemmel, különösen a táblagépek és okostelefonok által kibocsátott kék fénnyel szemben. A bőr napról napra hidratáltabb és védettebb az öregedéssel szemben. Erősebb, ragyogóbb és szebb lesz.

37 300 Ft
Nincs raktáron
Részletek

Hydramood Serum

FŐ HATÓANYAGOK

HydroBooster
Ez az egyedi poliszacharid hálóból álló technológia azonnali hidratálást biztosít és meghosszabbítja a hatását.Kettős funkció: védőrétegként és hidratációs tartalékként is szolgál.

/ Hialuronsav (HA)
Glükozaminoglikán, ami a bőrben is megtalálható, a feltöltést, hidratációt biztosítja. Ez egy közepes molekulasúlyú hialuronsav az azonnali feltöltő hatás érdekében.

FŐ HATÁSAI
Intenzív hidratáló hatás

Védőréteg (barrier) erősítése

HASZNÁLATA
Reggel és este a Hydra-Mood krém előtt.

Age B Mood 

FŐ HATÓANYAGOK

/ Macrobie Protector System (Oryza sativa rizsből kivont peptid, amely biotechnológiával nyert sirtuint aktiváló vegyületeket és anionos poliszacharidot tartalmaz – bakteriális fermentáció). Aktiválja a hosszú élettartamú fehérjéket, megakadályozza az idő előtti öregedést a fiatalító fehérjék stimulálásával, helyreállítja a bőr védőrétegét.

/ Oxyblue System (a nyári orgona virágainak tisztított párlata és alapvető mikroásványok, mint a vas, mangán és cink)
Megakadályozza a korai fotoöregedést, fenntartja a bőr normál fiziológiáját azáltal, hogy megvédi a fénysugarakból származó szabad gyököktől, az oxidatív stressztől, védi a védőrétegét, serkenti a sejttermelődést.

KIEGÉSZÍTŐ HATÓANYAGOK

/ Hialuronsav
Nagy molekulatömegű (1000-1800 kDa) és közepes molekulatömegű, 100-400 kDa közötti hialuronsav. Visszaállítja a bőr hialuronsav tartalmának optimális szintjét, és hidratálja mind a felszínen, mind a mélyebb rétegekben.

FŐ HATÁSAI:

Bőr öregedésének megelőzése
Kék fény elleni védelem
Hidratáló hatás

HASZNÁLATA:

Alkalmazza reggel és este a Préventive sorozatból választott, bőrtípusnak megfelelő szérum után.

Adatok
Cikkszám
884440
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!