Kérdése van? Hívjon minket! +36-30294-8494
Számlát csak magánszemélyek részére tudunk kiállítani!CELL-ESSENCE
CELL-ESSENCE
17 850 Ft

CELL-ESSENCE

Ez az univerzális esszencia a bőr tökéletes napi partnere. Finom textúrája felkészíti a bőrt a napi ápolásra. A formula középpontjában a fehér rózsa növényi őssejtek és a Protective Ring Sys szinergiában működnek.

Minden nap, a szokásos napi ápolással kombinálva a bőr szebbé, élettel telibbé válik.

A Cell-Essence-t reggel és este kell felvinni a tökéletesen megtisztított arcra és nyakra a szokásos szérum és krém előtt.

Kiszerelés: 150 ml

Raktáron   (5 db)
17 850 Ft
Részletek

 

FŐ HATÓANYAGOK:

MatiStem CC komplex

Az őssejtek szerepe az epidermis sejtjeinek előállításában rejlik. A Matis complex egy fehér rózsából származó őssejt kivonatból áll, amely védi a sejtek környezetét, csökkentve azokat a hatásokat, amelyek akadályozzák megfelelő működésüket. Antioxidánsként a matiStem CC complex lassítja a szabad gyökök képződését, öregedésgátló és oxigénellátó hatású, serkenti a bőr szabad légzését és fokozza az anyagcseréjét, a fakó, sápadt arcbőr ellen.

Protective Ring System,
Védőgyűrű rendszer, az őssejtek jellegének és integritásának megőrzése érdekében védeni kell az őssejtek környezetét. A Protective Ring Sysytem hatóanyag védő tulajdonságainak köszönhetően segít megóvni az őssejtek fenotípusát a külső behatásokkal szemben, megőrizve megújulási képességüket és önregenerációs potenciáljukat. Enner eredményeképpen a bőr frissességet és job megjelenést kap.

Használata:

Öntse a kézfejbe, majd tegye a kezét az arcra az optimális felszívódás érdekében. Ne öblítse le.

 

Adatok
Cikkszám
865899
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!