Kérdése van? Hívjon minket! +36-30294-8494
Számlát csak magánszemélyek részére tudunk kiállítani!HYDRA-FRESH SERUM
HYDRA-FRESH SERUM
21 000 Ft

HYDRA-FRESH SERUM

Friss szomjoltó szérum

 

Ez a szomjoltó szérum vízhiányos bőrre ideális. Friss érzetével és könnyű, vízszerű textúrájával olyan frissítő, mint a ránk fröccsenő hideg víz.

Az aloe vera és a görögdinnye előnyei egyesülnek ebben a szérumban, ezzel intenzív hidratáló hatást kifejtve. A bőrön hidratált érzést hagy az elsőhasználattól kezdve, és csökkenti a feszülést. Az arcbőr ragyogóvá és teltté, a bőr pedig hosszú távon hidratálttá válik tőle.

 

Kiszerelések

30 ml

Raktáron   (5 db)
21 000 Ft
Részletek

FŐ HATÓANYAGOK

Aloe Vera

Az Aloe Vera egy zamatos növény, amely meleg és száraz területekről származik. Hosszú szára hidratáló, nyugtató és lágyító tulajdonságairól ismert gélt tartalmaz. Ez a hatóanyag ideális az egészséges bőr megőrzéséhez.

Görögdinnye

A görögdinnye vízzel teli gyümölcs, 90%-át víz teszi ki. Kozmetikában használt natív enzimjei minden aktív hatóanyagot tartalmaznak. Ez azaktív hatóanyag gondoskodik a szérum bőrhidratáló és öregedésgátló hatásáról.

Bizonyított hatások

95%: A bőr védett a dehidratációtól*

86%: Használat utáni azonnali frissességérzet*

KIEGÉSZÍTŐ AKTÍV HATÓANYAGOK

AquaComplex

A bőr vízáramlásának harmonizálásának köszönhetően az AquaComplex hidratálja és újrastrukturálja a bőrt. A vízkészletek azonnalmegnövekednek és a vízveszteség csökken. A víz egyensúlya helyreáll, a bőr rugalmasabbá és ellenállóbbá válik!

Fő hatásai

Intenzív hidratáló hatás

Felfrissít

Nyugtat

Használati javaslat

Használja reggel és este az Aqua-Cream előtt, hogy hidratáló hatása optimizálódjon.

Adatok
Cikkszám
366075
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!