Kérdése van? Hívjon minket! +36-30294-8494
Számlát csak magánszemélyek részére tudunk kiállítani!HYDRA-SET
HYDRA-SET
27 800 Ft

HYDRA-SET

TARTALMA:

1. Hydramood-Night

Feltöltő éjszakai maszk

KONCEPCIÓ

Ez az ultrafeltöltő, hidratáló maszk a mély hidratálás érdekében teljes összhangban működik a test cirkadián ritmusával. Kivételes „szomjoltó“, puhaságot adó éjszakai textúrája nem hagy nyomot a párnán. A sejtmegújulás gyorsításának érdekében ötvözi a hialuronsav feltöltő, az aloevera hidratáló és a Chrono-night komplex hatását. Már az első ébredésnél a bőr kipihent, puha, a ráncok kisimulnak, mint néhány óra extra alvás után.

FŐ HATÓANYAGOK
/ Hialuronsav (HA): Glükozaminoglikán, ami a bőrben is megtalálható és a feltöltést, hidratációt biztosítja. Ez egy közepes molekulasúlyú hialuronsav az azonnali feltöltő hatás érdekében.

/ ChronoNight: ez a chrono-peptid képes utánozni a napsugarak hatását a cirkadián génexpresszióra. Erősíti a fizikai védekező tevékenységeket és a sejtek regenerálódását.

KIEGÉSZÍTŐ HATÓANYAG

/ Aloe Vera99%-ban víz alkotja a fennmaradó 1 % -ban erőteljes szinergiában több mint 150 összetevőt tartalmaz, vitaminok (A, B1, B2, B3, B12, C, E), nyomelemek (kalcium, nátrium, magnézium, cink, kálium), valamint aminosavak formájában. Intenzíven hidratálja a legdehidratáltabb bőröket is.

FŐ HATÁSAI

  • Intenzív hidratáló hatás
  • Nyugtató hatás
  • Feltöltő hatás

HASZNÁLATA: vastag rétegben vigyük fel este, hagyjuk fent éjszakára. Erőteljesebb hatás érdekében használjuk együtt a Hydra-Mood krémmel és szérummal.

KISZERELÉS: 50 ml

2. Hyalushot-Perf

Ez a biocellulóz maszk vékony hártyaként borítja be a bőrt, amely szorosan illeszkedik az arcra egy “második bőr” érzetét keltve, lehetővé téve az aktív hidratáló összetevők optimális behatolását.

FŐ HATÓANYAGOK:
/Hialuronsav: A bőrben természetesen jelenlévő glikozaminoglikán, amely feltöltő és hidratáló szerepet tölt be. A komplexum 2 típusú hialuronsavat tartalmaz a bőr felszíni feltöltése és a mélyebb hidratáló hatás érdekében.

/Aloe Vera: Az Aloe Vera elsősorban vízből tevődik össze, de ásványi anyagok, nyomelemek, esszenciális aminosavak és vitaminok magas koncentrációját is tartalmazza. Nyugtató tulajdonságokkal rendelkezik az irritált és érzékeny bőr számára.

/Barna alga (Laminaria Digitata): Nagyon erős hidratáló ereje van és olyan ozmolit koncentrációját tartalmazza, mely megakadályozza a dehidratációt, emellett ásványi anyagokban és tengervízből származó nyomelemekben gazdag, melyek alapvető energiával látják el a bőrt.

HASZNÁLATA:
A tasak kinyitása után távolítsuk el az 1. védőfilmet a maszkról. Helyezzük fel a maszkot a tiszta és száraz bőrre, majd távolítsuk el a 2. védőfilmet. Hagyjuk hatni 15 percig. Masszírozza át az arcot, majd törölje le a felesleget. Nem igényel leöblítést, használata után közvetlenül felvihető az ápolókrém.

KISZERELÉS: 2 db tasak

Raktáron   (1 db)
27 800 Ft
Adatok
Cikkszám
132686
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!