Kérdése van? Hívjon minket! +36-30294-8494
Számlát csak magánszemélyek részére tudunk kiállítani!HYDRAMOOD-NIGHT Feltöltő éjszakai maszk
HYDRAMOOD-NIGHT Feltöltő éjszakai maszk
27 821 Ft

HYDRAMOOD-NIGHT Feltöltő éjszakai maszk

Ez az ultrafeltöltő, hidratáló maszk a mély hidratálás érdekében teljes összhangban működik a test cirkadián ritmusával. Kivételes „szomjoltó“, puhaságot adó éjszakai textúrája nem hagy nyomot a párnán. A sejtmegújulás gyorsításának érdekében ötvözi a hialuronsav feltöltő, az aloevera hidratáló és a Chrono-night komplex hatását. Már az első ébredésnél a bőr kipihent, puha, a ráncok kisimulnak, mint néhány óra extra alvás után.

KISZERELÉS: 50 ml tégely

Raktáron   (5 db)
27 821 Ft
Részletek

FŐ HATÓANYAGOK
Hialuronsav (HA): Glükozaminoglikán, ami a bőrben is megtalálható és a feltöltést, hidratációt biztosítja. Ez egy közepes molekulasúlyú hialuronsav az azonnali feltöltő hatás érdekében.

ChronoNight: ez a chrono-peptid képes utánozni a napsugarak hatását a cirkadián génexpresszióra. Erősíti a fizikai védekező tevékenységeket és a sejtek regenerálódását.

KIEGÉSZÍTŐ HATÓANYAG

Aloe Vera99%-ban víz alkotja a fennmaradó 1 % -ban erőteljes szinergiában több mint 150 összetevőt tartalmaz, vitaminok (A, B1, B2, B3, B12, C, E), nyomelemek (kalcium, nátrium, magnézium, cink, kálium), valamint aminosavak formájában. Intenzíven hidratálja a legdehidratáltabb bőröket is.

FŐ HATÁSAI

  • Intenzív hidratáló hatás
  • Nyugtató hatás
  • Feltöltő hatás

HASZNÁLATA: vastag rétegben vigyük fel este, hagyjuk fent éjszakára. Erőteljesebb hatás érdekében használjuk együtt a Hydra-Mood krémmel és szérummal.

Adatok
Cikkszám
604135
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!