Kérdése van? Hívjon minket! +36-30294-8494
Számlát csak magánszemélyek részére tudunk kiállítani!LIFT & PLUMP Hétnapos erősítő program

A Lift&Plump egy komplex hétnapos kúra, mely hét nappali és hét éjszakai koncentrált ampullát tartalmaz.

Kiszerelés: 14 ampulla
Életkor: 40+
Bőrtípus: érett bőrre

37 448 Ft
Nem vásárolható!
Részletek

NAPPALI KÚRA:

Célzott anti-ageing kezelés. A gyors eredmény érdekében egyesíti a növényi összetevő lifting és a biotechnológiai összetevő regeneráló hatását.

FŐ HATÓANYAGOK, nappali kúra:

Tengeri eredetű biotechnológiai összetevő: L’aber Benoit (Bretagne)-ból származó planktonok. Simító hatású, stimulálja a sejtosztódásban résztvevő fehérjéket, fokozva ezzel a sejtek közti kohéziót, javítva a bőr fizikai barrier funkcióját.

Feszesítő, növényi komplex: vörös alga és dél-amerikai cserje. Lifting hatású, második bőrt képez. Egy ellenálló, rugalmas, áteresztő film, mely utánozza a bőr tulajdonságait, funkcióit.

FŐ HATÁSAI:
Globális anti-ageing
Lifting
Feszesítés

ÉJSZAKAI KÚRA:

Az éjszakai ampulla kombinálja a hialuronsav feltöltő és a havasi gyopár kivonat antioxidáns hatását, az öregedés jeleinek látványos csökkentésére. A bőr feszesebbé, teltebbé válik.

FŐBB HATÓANYAGOK, éjszakai kúra:

Hialuronsav: feltöltő hatás. Fenntartja a természetes hidratáció mértékét. Úgy viselkedik, mint egy vízgyűjtő tartály, saját súlyának húszszorosát képes begyűjteni. Folyamatosan és mélyen hidratál.

Havasi gyopár kivonat: simító hatás. Semlegesíti az oxidatív stresszt, visszaállítja a bőr feszességét és mozgásba hozza a mitochondriális hálózatot. Mivel a havasi gyopárnak extrém időjárási viszonyokkal kell megbirkóznia, nagyon hatékony védelmi rendszert fejlesztett ki. A luteolin aktív hatóanyagként segít megőrizni a bőr rugalmasságát és tónusát, mivel gátolja a hialuron lebomlását.

FŐ HATÁSAI:
Globális anti-ageing
Feltöltés
Simítás

Használata: hét egymást követő napon a megtisztított bőrre az általánosan alkalmazott MATIS készítmények használata előtt vigyük fel reggel a nappali, este az éjszakai ampulla teljes tartalmát.

EMELKEDETTEBB BŐR 80%
FESZESEBB BŐR 80%
TELTEBB BŐR 93%
SIMÁBB BŐR 93%
Adatok
Cikkszám
361274
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!