Kérdése van? Hívjon minket! +36-30294-8494
Számlát csak magánszemélyek részére tudunk kiállítani!PREVENTIVE WONDER SET
PREVENTIVE WONDER SET
30 000 Ft

PREVENTIVE WONDER SET

TARTALMA:

1.AGE B-MOOD

Megelőző ápoló az öregedés jeleinek és a digitális szennyeződések kezelésére

Megelőző és védő ápoló napi használatra elsősorban a milleniumi generáció számára, mely hosszantartó szépséget biztosít a bőrnek. Kettős, komplett formulája egyesíti az öregedés jeleinek késleltetését, kiegészítve az oxidatív stressz elleni védelemmel, különösen a táblagépek és okostelefonok által kibocsátott kék fénnyel szemben. A bőr napról napra hidratáltabb és védettebb az öregedéssel szemben. Erősebb, ragyogóbb és szebb lesz.

KISZERELÉS: 50 ml

 

2.HYDRA-FRESH SERUM

Friss szomjoltó szérum

Ez a szomjoltó szérum vízhiányos bőrre ideális. Friss érzetével és könnyű, vízszerű textúrájával olyan frissítő, mint a ránk fröccsenő hideg víz.

Az aloe vera és a görögdinnye előnyei egyesülnek ebben a szérumban, ezzel intenzív hidratáló hatást kifejtve. A bőrön hidratált érzést hagy az elsőhasználattól kezdve, és csökkenti a feszülést. Az arcbőr ragyogóvá és teltté, a bőr pedig hosszú távon hidratálttá válik tőle.

KISZERELÉS: 30 ml

 

Raktáron   (2 db)
30 000 Ft
Részletek

1.AGE B-MOOD

FŐ HATÓANYAGOK

Macrobie Protector System (Oryza sativa rizsből kivont peptid, amely biotechnológiával nyert sirtuint aktiváló vegyületeket és anionos poliszacharidot tartalmaz – bakteriális fermentáció). Aktiválja a hosszú élettartamú fehérjéket, megakadályozza az idő előtti öregedést a fiatalító fehérjék stimulálásával, helyreállítja a bőr védőrétegét.

Oxyblue System (a nyári orgona virágainak tisztított párlata és alapvető mikroásványok, mint a vas, mangán és cink)
Megakadályozza a korai fotoöregedést, fenntartja a bőr normál fiziológiáját azáltal, hogy megvédi a fénysugarakból származó szabad gyököktől, az oxidatív stressztől, védi a védőrétegét, serkenti a sejttermelődést.

KIEGÉSZÍTŐ HATÓANYAGOK

Hialuronsav
Nagy molekulatömegű (1000-1800 kDa) és közepes molekulatömegű, 100-400 kDa közötti hialuronsav. Visszaállítja a bőr hialuronsav tartalmának optimális szintjét, és hidratálja mind a felszínen, mind a mélyebb rétegekben.

FŐ HATÁSAI:

Bőr öregedésének megelőzése
Kék fény elleni védelem
Hidratáló hatás

HASZNÁLATA:

Alkalmazza reggel és este a Préventive sorozatból választott, bőrtípusnak megfelelő szérum után.

 

2.HYDRA-FRESH SERUM

FŐ HATÓANYAGOK

Aloe Vera

Az Aloe Vera egy zamatos növény, amely meleg és száraz területekről származik. Hosszú szára hidratáló, nyugtató és lágyító tulajdonságairól ismert gélt tartalmaz. Ez a hatóanyag ideális az egészséges bőr megőrzéséhez.

Görögdinnye

A görögdinnye vízzel teli gyümölcs, 90%-át víz teszi ki. Kozmetikában használt natív enzimjei minden aktív hatóanyagot tartalmaznak. Ez azaktív hatóanyag gondoskodik a szérum bőrhidratáló és öregedésgátló hatásáról.

Bizonyított hatások

95%: A bőr védett a dehidratációtól*

86%: Használat utáni azonnali frissességérzet*

KIEGÉSZÍTŐ AKTÍV HATÓANYAGOK

AquaComplex

A bőr vízáramlásának harmonizálásának köszönhetően az AquaComplex hidratálja és újrastrukturálja a bőrt. A vízkészletek azonnalmegnövekednek és a vízveszteség csökken. A víz egyensúlya helyreáll, a bőr rugalmasabbá és ellenállóbbá válik!

Fő hatásai

Intenzív hidratáló hatás

Felfrissít

Nyugtat

Használati javaslat

Használja reggel és este az Aqua-Cream előtt, hogy hidratáló hatása optimizálódjon.

Adatok
Cikkszám
136664
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!