Kérdése van? Hívjon minket! +36-30294-8494
Számlát csak magánszemélyek részére tudunk kiállítani!PURETÉ-SET
PURETÉ-SET
25 900 Ft

PURETÉ-SET

Raktáron   (1 db)
25 900 Ft
Részletek

1. Pure-Serum

FŐ HATÓANYAGOK

MatiSystem komplex
Egyesíti az afrikai fa és az olajsav faggyúszabályozó hatását annak érdekében, hogy csökkentse a túltermelést és annak következményeit.

Öko-szisztéma szabályozó
Természetes cukrokból kivont szabályozó hatóanyag, mely stimulálja a jótékony flóra(szaprofita) növekedését és gátolja a nem kívánt (patogén) flóra kialakulását, kiegyensúlyozva így a mikroflórát.

KIEGÉSZÍTŐ HATÓANYAGOK

AHA (Alpha-Hydroxi-Sav)
Gyakran gyengéd hámlasztóként is használjuk, simítja a bőr felszínét, visszaállítja a bőr ph-t, stimulálja a kollagén-szintézist, a sejtmegújulást és a bőr mikrocirkulációját. Láthatóan javítja a bőrképet és világosítja bőrt.

 

Fő hatásai:

  • Tisztító, kiegyensúlyozó hatás
  • Pórusok méretének a csökkenése
  • Finomabb bőrtextúra

Használata:
Reggel és este masszírozzunk egy pumpányit az arc és nyak területén bentről kifele haladva, majd vigyük fel a szemápolót és Pore-Perfect krémet.

Kiszerelés: 30 ml pumpás

2. Pore-Perfect

FŐ HATÓANYAGOK

/ AHA (Alpha-Hydroxi-Sav)
Gyakran gyengéd hámlasztóként is használjuk, simítja a bőr felszínét, visszaállítja a bőr ph-t, stimulálja a kollagén szintézist, a sejtmegújulást és a bőr mikrocirkulációját. Láthatóan javítja a bőrképet és világosítja a bőrt.

/ MatiSystem komplex
Egyesíti az Afrikai fa és az olajsav faggyúszabályozó hatását annak érdekében, hogy csökkentse a túltermelést és annak következményeit.

KIEGÉSZÍTŐ HATÓANYAG

/ Felszívó mikro-púderek
Üreges és gömb mikroszférák biztosítják a kettős mattító hatást: fizikai (a felesleges faggyú felszívása) és optikai hatás (szabályozza a bőr ragyogását a fény visszaverés által).

HASZNÁLATA:
Reggel és/vagy este finoman masszírozzuk át vele az arc egészét a közepétől kifele.

Kiszerelés: 50 ml

Adatok
Cikkszám
362769
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!