Kérdése van? Hívjon minket! +36-30294-8494
Számlát csak magánszemélyek részére tudunk kiállítani!

EMMA BEAUTY SET

A csomag tartalma:

Authentik-Beauty
Alap szépségkezelő krém

KONCEPCIÓ
Ikonikus MATIS ápoló, beburkoló textúrája minden bőrtípusra megfelelő. Regenerál, stimulál, hidratál és védelmez.

Hyalu-Lips
Dúsító, feltöltő hatású ajakápoló

KONCEPCIÓ
Non-invazív alternatívája az esztétikai sebészetnek, szakértő megtestesítője a dús és érzéki ajkaknak. Érzéki, balzsamos textúrája komfortot, táplálást és hidratálást biztosít.

24 800 Ft
Nincs raktáron
Részletek

Authentik-Beauty

KONCEPCIÓ
Ikonikus MATIS ápoló, beburkoló textúrája minden bőrtípusra megfelelő. Regenerál, stimulál, hidratál és védelmez. Hatóanyagai évtizedek óta változatlanok. A bőr visszanyeri ragyogását és szépségét, valósággal újjászületik. Ez az alapkrém az egyik legkedveltebb MATIS krém azonnali szépítő hatása miatt.

HASZNÁLATA
Reggel és este szérum használata után.

KISZERELÉSE: 50 ml

FŐ HATÓANYAGOK
Hialuronsav: ,,szivacs’’ molekula, mely a saját tömegének ezerszeresét képes megkötni vízből. Hidratálja a bőr felső rétegeit és feltölti a ráncokat.
Mimosa Tenuiflora kivonat: Nyugtató, tisztító, baktericid, regeneráló és szabadgyök-fogó hatású.

KIEGÉSZÍTŐ HATÓANYAG
Szilicium származék: ez a szintetikus eredetű származék lehetővé teszi a hidratálást és korlátozza a bőr dehidratációját a sejtek regenerációjának erősítésével.
E-vitamin: elsősorban antioxidáns hatásáról ismert. Gátolja a sejtek oxidációs folyamatai során keletkező szabad gyökök termelődését és károsító hatását, ezáltal védi a sejtek sejthártyáját és késlelteti az öregedési folyamatokat is.
A vitamin-palmitát: Nélkülözhetetlen a bőrszövetek növekedéséhez, fejlődéséhez és a bőr szerkezeti egységességének megőrzéséhez. Kiválóan normalizálja a bőr működését, szabályozza a hámsejtek növekedését, közbelép a szarusodás folyamatába.

FŐ HATÁSAI

  • Nyugtató, regeneráló hatás
  • Hidratáló hatás

Hyalu-Lips

KONCEPCIÓ
Non-invazív alternatívája az esztétikai sebészetnek, szakértő megtestesítője a dús és érzéki ajkaknak. Érzéki, balzsamos textúrája komfortot, táplálást és hidratálást biztosít. A HYALU-LIPS hialuronsavas feltöltő mikroszférákat tartalmaz, kiegészítve kollagén és volumennövelő peptidekkel. Dúsítja az ajkakat, természetes teltséget és puhaságot biztosít.

HASZNÁLATA:
Vigyük fel az ajkakra amikor csak szükségét érezzük.

KISZERELÉSE: 10 ml

FŐ HATÓANYAGOK

Hialuronsavas mikroszférák
A biotechnologiai eredetű hialuronsavas mikroszférák képesek feltölteni az epidermisz felső rétegeit. Dehidratálva ezek a részecskék könnyebben bejutnak a bőr felső rétegeibe, magukba szívják a nedvességet a bőrből, megduzzadnak és így feltöltik, kisimítják a bőrt.

Volumennövelő peptidek
Korrigáló és restrukturáló hatású aktív hatóanyagok. Két szinten hatnak:

– Tömörítés: a kollagén szintézis stimulálása által.
– Volumennövelés: a glükozaminoglikánok szintézisének stimulálása révén, melyek fő feladata a nedvesség megtartása a szövetekben és ezáltal a térfogatuk fenntartása.

FŐ HATÁSAI:
Dúsító, volumennövelő hatás

Hidratáló hatás

Adatok
Cikkszám
734734
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!